Arama
Arama Sonuçları
İşte, Kastamonu Belediye Meclisi'nin en genç üyeleri!
31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Meclisi üyeleri de yeniden seçildi. 'Kastamonu Belediye Meclisi'nin en genç üyesi kim?' sorusu merak ediliyor. İşte Kastamonu Belediyesi'nin en genç üyeleri...
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Biri Kastamonu'dan 6 isyankar başkan...
2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerinden aday gösterilmeyen 6 belediye başkanı, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi.
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
Oy kullanmama cezası ne kadar? Ceza nereye ödenir?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Bu önemli günde vatandaşlar, büyükşehirlerin, ilçelerin, kasabaların ve köylerin yöneticilerini belirleyecek.
Başkan Vidinlioğlu’nun ‘son’ meclisi... 'Haklarınızı helal edin'
Kastamonu Belediye Meclisi, R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında son kez toplandı. Başkan Vidinlioğlu yaptığı veda konuşmasında; “Güzel bir dönem geçirdik. 5 yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Şehre hizmet sadece Belediye Başkanı olarak ya da mecliste görev alarak yapılmaz. Elbette ki şehrimizin her daim hizmetindeyiz. Haklarınızı helal edin. Hepiniz sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun” ifadelerine yer verdi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!
Hasan Baltacı: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş”
Vidinlioğlu; kararı, sonraki başkana bıraktı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Kastamonu Belediye Meclisi; 60 saniye sürdü
Kastamonu Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı gerçekleştirilirken; tek gündem maddesi olmasından dolayı toplantının ana kısmı, 60 saniye sürdü.
Başkan, kesenin ağzını halka açtı; %25 indirim!
Devrekani Belediyesi, her geçen gün artan enflasyona karşı zor olanı gerçekleştirdi ve ilçe halkının su faturalarına yüzde 25 indirim yaptı.
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Kastamonu Özel Halk Otobüsüne ‘ZAM’
Kastamonu Özel Halk Otobüsleri’ne ‘habersiz’ ‘kararsız’ gizli gizli zam yapıldı…
Kastamonu'da ölen öğrenciyi sahipsiz bırakmadı
Kastamonu Belediyesi, gönüllere dokunan bir girişimde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde vefat eden Kastamonu Üniversitesi öğrencisi, unutulmadı.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Yarından itibaren 'zamlı' biniyoruz
Kastamonu Halk Otobüslerine yapılan yeni ücret zammıyla birlikte sivil 14 liraya, öğrenci de 9 liraya yükseltilmişti. Zammın ilk yapıldığı anda büyük tepki toplayan yeni tarife ise yarından itibaren başlayacak.
MÜSİAD'ın 2. Hasbihal toplantısı, Kastilya'da düzenlendi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı’nca Yolkonak Köyü’ne yeni tesis yapan, resmi açılışı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kastilya Turizm Tesisi Sahibi Yılmaz Uzan’ın Restaurat Salonu’nda Genişletilmiş 2. hasbihal toplantısı yapıldı.
"İlla edep illa edep..."
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı ve Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Akif Güzel CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in açıklamalarına yönelik yazılı bir açıklama yayınladı. Güzel, açıklamasında; "Kabul oyu veren Meclis Üyelerimizi ve Partimizi 'üslupsuzca' itham ederek Meclis işleyişini bilmediğini kamuoyu önünde ikrar etmiştir. Bir konunun Meclis Üyeleri tarafından komisyona sevki konusunda kabul oyu vermek, o işle ilgili kabul oyu vermek anlamına gelmemektedir Erbilgin. Kamuoyunu yanıltacak her adımınıza bundan sonra da müsaade etmeyeceğimizi bilmenizi isteriz. İlla edep, illa edep" dedi.
"Galip Vidinlioğlu’nun kayığı ile balığa mı çıktınız?"
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşlar, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'e cevap verdi
“Kastamonu, mahkum edilemez”
Kastamonu'daki ulaşıma getirilen zamlar hakkında CHP İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin; "Böylesi fahiş zamları da doğru bulmadığımızı belirtmemiz gerekiyor. Esnafımızın mağdur olduğunu düşünüyorsa, öğrencilerimizin ulaşımıyla ilgili sübvanse yoluna gidebilir. Ulaşımın bir tarafında kamunun yani belediyenin olduğu bir modele ihtiyaç var. Kastamonu sadece özel halk otobüslerine mahkûm edilemez. Ulaşımın bir köşesinde ana aktör olarak belediye acilen rol almalıdır" ifadelerine yer verdi.